دوست عزیز بهترین راه خرید و تهیه دو تا رم 4 گیگ سینگل ساید با ولتاژ کاری 1.5 ولت هست .
HEXATOR (31-03-15), M3RS4D 50062 (31-03-15), Vahid_ath (31-03-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
کنار اینها یا اینهارو حذف کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه محبت کنید بهم مدل دقیق بگید
دوتا دو گیگ gskill داشتم که اون موقع این دوتا دو گیگ و گذاشته بود تو جاهای سفید این کینگستونهارو گذاشته بودم رو آبیها دقیق میزد 12 گیگ
تقریبا از وقتی اون دوتارو گذاشتم کنار هر روز یه فیلم جدید داشتم
آخرین ویرایش توسط Vahid_ath در تاریخ 31-03-15 انجام شده است
من از خاک وطن دست برندارم , که خاکش را مقدس میشمارم // اگر روزی کنند این سینه ام چاک , نخواهم داد یک ذره از این خاک
به تن کردم کفن تا جان سپارم , کفن را من مقدس میشمارم //کفن نه جامه ابر و حریر است , کفن شایسته مردان شیر است
رم های خودتون رو حذف کنید . بفروشید بهتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو تا G.SKILL RipjawsX بگیرید
مدل Kingston HyperX Fury هم ولتاژش 1.5 هست .
HEXATOR (31-03-15), M3RS4D 50062 (01-04-15), Rezasam1 (31-03-15), Vahid_ath (31-03-15)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید یه سوالی برای مادربردهای جدید که میاد و اومده بعد از مادربرد منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رمهای 1.5 کار میکنه؟
سوالم برای اینه که اگه ساپرت میکنه دوتا 8 بگیرم الان تا تابستون که یخرده دست و بالم باز بشه فقط مادربرد و سی پی یو سیستمو عوض کنم
اگه نه که یه پولی جور کنم همین روزها برم تو کار فروش مادربرد و رم و سی پی یو باهم
................
دانگرید ورژن بایوس مشکل ایجاد میکنه؟
من از خاک وطن دست برندارم , که خاکش را مقدس میشمارم // اگر روزی کنند این سینه ام چاک , نخواهم داد یک ذره از این خاک
به تن کردم کفن تا جان سپارم , کفن را من مقدس میشمارم //کفن نه جامه ابر و حریر است , کفن شایسته مردان شیر است
M3RS4D 50062 (01-04-15)
دو تا 8 گیگ هم به احتمال زیاد روی این برد به مشکل میخورید . خیلی از سایت ها رو ببینید در مورد استفاده 8 گیگ در مجموع روی این سری چیپ تاکید دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردهای جدید هم از رم های ddr3 با ولتاژ 1.5 کار میکنند .
اگر بتونید کامل سیستم رو ارتقا بدید خیلی بهتر هست .
HEXATOR (31-03-15), M3RS4D 50062 (01-04-15), Rezasam1 (31-03-15), Vahid_ath (31-03-15)
کاربر شهرسختافزار
یعنی عیب روی مادربرده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی با تعویض مادربرد فقط کارم راه میفته؟
چون سی پی یوم خوبه نه؟ ci7 860
اگه فقط گیر مادربرد برد باشه اینو سریعتر میتونم عوض کنم
چون ارزونتره
بخوام همشو عوض کنم چند میلیونی پام در میاد
|
|
مشکل مادربرد نیست . محدودیت های چیپ p55 هست . که باید موقع خرید رم . سایت گیگابایت و لیست qvl رو چک میکردید . رم کینگستون هایپر بلو با ولتاژ کاری 1.65 مناسب بردهای p55 نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (31-03-15), M3RS4D 50062 (01-04-15), mehrdad_ab (01-04-15), Rezasam1 (31-03-15), Vahid_ath (31-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks